Dete na prodaju:)

Published on 01/15,2007

Kcerka moje drugarice, mala preslatka aspida, koja nosi lak za nokte u obdaniste i radi manikir drugarima za 5 dinara, imala je pre par godina operaciju kuka. Kada se probudila iz anestezije i pogledala svoj zglob na ruci na kome je bila narukvica sa nekom oznakom, obratila se roditeljima i kroz plac rekla: SKINITE MI CENU!!!

Decija logika je fenomenalna:)


Comments

 1. 01/15,2007 | 22:52

  apsolutno..deca su ta koja mogu zaista da nasmeju do suza svojim biserima..I prosto je neverovatno ponekad sta prolazi kroz njihove glavice...
  ja sam se skoro smejala, slusajuci svog bratanca od 5 godina sta prica...
  prica je malo poduza a ide ovako...
  Imao je neku foru, da prica svima koje voli da ih ne voli.
  I jednom mu ja kazem'Pa dobro Sale to nije u redu' a on ce meni 'Pa ja ne znam sto se svi ljutite, kad se ja samo salim' i pogleda me onako tuzno..I ja njemu kazem 'pa dobro sto se ne salis nekad, pa kazes nekom da ga volis?' (ne racunajuci naravno da ce on shvatiti da je to nonsens) kad se on zamisli pa rece meni: 'Pa kakve veze ima da ti kazem da te volim, ako se salim.To onda i onako znaci da te ne volim.I onda to ispadne isto.'
  I sta da mu kazete kad stojio nako sladak i gleda vas...
  Klinci su zaista ukras sveta.
  Ali ja ne znam dokle ce imati zdrav razum i simpaticnu deciju logiku, pored teletabisa, pokemona, digimona i ostalih gluposti.

 2. 01/25,2007 | 00:15

  Glumeo sam u jednom amaterskom pozorištu i najteže su mi bile predstave za decu-nije ovo šablonska rečenica već istina. Jednom kada sam glumeo Branka Kockicu u predstavi Ostrvo sa blagom imao sam interaktivan deo sa publikom. Pitam klince od 4-5 godina da mi kažu šta je to ekspedicija a šta audicija. Ustaje klinac i kaže: "Ekspedicija je kada se negde putuje, a audicija je to što vi radite-to što vi glumite". Premalo je reći da sam bio zatečen.
  Što se tiče Teletabisa i drugih mentalno degradirajućih crtanih filmova, tu nemam reči...Kuda ide ovaj svet?!

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me